De marketing software van Copernica maakt het mogelijk om doelgroepen te beheren, eigen e-mails en webpagina’s samen te stellen en zeer uitgebreide campagnes op te zetten. Een van de mogelijkheden is het versturen van een (responsive) nieuwsbrief, perfect afgestemd op het device waarop de ontvanger hem opent. Door het juiste contactmoment te kiezen kun je op een slimme manier campagnes versturen naar al je relaties, of alleen een selectie daarvan op basis van interesses, aankopen of recente activiteiten. Copernica kun je b.v. koppelen met Magento of WordPress om alle contact-, order-, en winkelwagen gegevens automatisch te synchroniseren en op te slaan.

Ook met ’s werelds krachtigste platform voor digitale marketing Salesforce en digital marketing platform Clang 3.0 maken wij e-mail templates en landingspagina’s op maat en helpen we steeds meer bedrijven met hun e-mailmarketing en het structureel verbeteren en optimaliseren van hun mailflow.

In samenwerking met Tailor Digital hebben wij reeds een aantal succesvolle e-mail campagnes opgezet voor o.a. America Today, Norah, Sapph, Lakeside en X-two.

Benieuwd naar hoe wij jou hierbij kunnen helpen?  Neem contact met ons op of met de e-mailmarketingspecialisten van Tailor Digital