Onlangs kregen wij de vraag van Grieks restaurant Apollo of wij hun konden helpen met het beter vindbaar maken van hun website in Google. Wij hebben toen aangeraden om eerst een SEO quickscan te doen om zo de huidige problemen vast te stellen. Hieruit kwamen diverse kritieke punten naar voren en door allerlei andere problemen met hun huidige hostingpartij hebben we samen besloten om de website volledig te vernieuwen.

Nadat we een nieuwe hosting hadden aangevraagd bij onze trouwe hostingpartij Oxilion, de domeinnaam hadden verhuisd en een SSL certificaat aangevraagd, konden we aan de slag met de bouw van een compleet nieuwe WordPress website. Door de inzet van een tijdelijke pagina en het opnieuw instellen van de verschillende e-mailadressen kon het restaurant met een korte onderbreking toch reserveringen aannemen en kon men de menukaart bekijken.

Na de designfase zijn we aan de slag gegaan met de optimalisatie van alle teksten en andere SEO technieken waardoor de site beter gaat presteren binnen de zoekmachines. Ondanks de vele verschillende uitdagingen hebben we dit project in een zeer korte tijd weten te realiseren…

Bekijk de nieuwe website van Apollo hier: grieksrestaurantapollo.nl