BRASSERIE ’T OUDE RAADHUIS

BRASSERIE ’T OUDE RAADHUIS

Tijdens de verbouwing in mei 2017 zijn ook de lunch, diner en borrelkaart door ons onder handen genomen zodat deze perfect aansluiten op de nieuwe kleurstelling van het interieur. Buiten hebben we deze nieuwe huisstijl doorgevoerd in de banners op het terras.

In december 2005 is ’t oude Raadhuis in Heesch door de gemeente verkocht waarna het grondig is gerestaureerd. In november 2007 opende de brasserie haar deuren en in 2009 is deze gekozen tot beste ‘Jonge ondernemer’ van de gemeente Bernheze.

Uitbaters Fred en Bianca Schel zijn bijzonder trots op deze erkenning maar ook op het prachtige gebouw waar hun brasserie in is gehuisvest. De Brasserie is gezellig en trendy, gecombineerd met verrassende oude elementen zoals het behoud van de oude kluis.

De creatieve ideeën van Fred en Bianca ziet u overal in terug, zowel in het eten, de entourage als ook in de visuele communicatie. Voor iwds.nl steeds weer uitdagende opdrachten waar zowel ontwerp als drukwerk en afwerking samen een mooi en verrassend eindproduct vormen.