KIXX KINDERKLEDING

KIXX KINDERKLEDING

In opdracht van Knowley ontwikkelden we een e-zine template voor KIXX Kinderkleding. Wij zorgden voor het design en de realisatie van de Copernica template, inclusief XML productfeed en Smarty PHP feed. Knowley voor de juiste inrichting van de Copernica database en het marketing automation programma Squeezly.

De juiste data-selecties beschikbaar krijgen in je marketingtools kan ontzettend lastig zijn. Maar met waardevolle informatie kun je op het juiste moment de juiste content aanbieden en hiermee de e-zine relevanter maken voor zowel potentiële als bestaande klanten. Om verder te kunnen groeien was het noodzakelijk de algehele buyer journey van KIXX te verbeteren. Door het inzetten van doordachte opvolgacties vergroten ze de kans op (herhaal)aankopen en zullen de klanten zich voor lange tijd aan KIXX binden.

E-mail is misschien wel het belangrijkste online kanaal om herhaalaankopen te stimuleren. Door Squeezely aan de ESP Copernica te koppelen, wordt alle verzamelde data nu gesynchroniseerd. Dankzij de slimme dataverzameling en voorspellende waardes van Squeezely kan de content worden afgestemd op de voorkeuren van de klant.

Wil je meer weten over dit toffe project? Neem dan contact met ons op:

knowley.nl/contact of bel met Koen 06-46041422
iwds.nl/contact of bel met Ilze 06-13662383