SAMEN HEESCH | WE DOEN HET VOOR ELKAAR

SAMEN HEESCH | WE DOEN HET VOOR ELKAAR

Voor stichting Samen Heesch hebben we een nieuw logo ontworpen en bijbehorende WordPress website ontwikkeld. Een logo is het beeldmerk dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid van alle communicatie-uitingen. Het logo kan bestaan uit een grafisch opgemaakt symbool al dan niet in combinatie met een slogan of de naam van de stichting.

Het logo (of beeldmerk) is een belangrijk onderdeel van de gehele huisstijl van de stichting. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, flyers, stickers, advertenties en natuurlijk de corporate website. Maar ook het beeldmerk voor gebruik op social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Linkedin etc. Als het consequent wordt doorgevoerd dan wordt het herkenning. 

De opdracht was om SamenHeesch naar een pakkend beeldmerk te vertalen waarbij de kernwaarde direct zichtbaar moest zijn. Dus elkaar helpen in welke vorm dan ook. ’Aanpakkers’ die de handen ineen slaan maar ook samen dingen doen zoals wandelen, koffie drinken, een boodschapje doen, de tuin onderhouden of een samen een kaartje leggen. 

Met het gekozen lettertype ligt het accent op SAMEN. De gekozen kleur representeert hoop, (daad)kracht, energie en groei en geeft een frisse en simpele uitstraling. Dit vergroot de herkenbaarheid, is goed te onthouden en het effectiefst in het overbrengen van de boodschap.

Bekijk de website hier: https://samenheesch.nl