WEBSHOP VOOR FUNCKSHOP

WEBSHOP VOOR FUNCKSHOP

Voor Funckshop hebben we een uitgebreide responsive website ontwikkeld inclusief webshop gedeelte. Om de website op elk moment naar eigen wens aan te kunnen passen hebben wij de website gebouwd in WordPress en WooCommerce. WordPress is een open source beheersysteem dat zich kenmerkt door z’n veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Funckshop richt zich op de verkoop van second hand kleurrijke kleding, accessoires en schoenen van de duurdere luxe merken. Door de webshop van een duidelijke menustructuur en een heldere filtering te voorzien leiden we bezoekers adequaat en snel naar het juiste product. De shop is multilangual opgezet en richt zich voornamelijk op landen als Australië, Canada, Amerika en Frankrijk.

Content creatie
Ook op visueel vlak hebben we het ontwerp gedaan van de visuals die passen bij het merk, het gevoel en de doelgroep die ze willen bereiken. Daarnaast hebben we stickers en bedankkaartjes ontworpen zodat de branding overal doorgevoerd kan worden.

Ook op SEO technisch vlak is alles zo ingesteld dat de website door Google goed geïndexeerd kan worden. De site is tevens voorzien SSL certificaat (het welbekende slotje) die zorgt voor de 3 V’s: vertrouwen, veiligheid en vindbaarheid.

Binnenkort online!