Wij respecteren de privacy van onze bezoekers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over ons
iwds.nl is een handelsnaam van en wordt beheerd door i Willems design. i Willems design is in deze de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Onze bedrijfsgegevens zijn:

i Willems design
Ilze Smits-Willems en Berry Smits
Bachlaan 22 5384 BM Heesch (NB)
T. 0412-45000
E. info@iwds.nl
KvK: 17157190

Beveiligde verbinding
Wanneer je onze website bezoekt wil je dit wel veilig doen. Daarom gaat al ons dataverkeer over een beveiligde SSL verbinding, deze kun je herkennen aan het slotje in de browserbalk.

Bezoek onze website veilig middels SSL
Wanneer jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: E-mailadres, bedrijfsnaam en eventueel je voornaam en/of achternaam en geslacht.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden: Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven (max. 6x per jaar). Je kunt jezelf te allen tijde afmelden middels de afmeld link onderaan de nieuwsbrief.

Wanneer jij ons contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien, verder gebruiken we deze gegevens nergens anders voor. Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor boven-genoemde doeleinden te gebruiken. Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken.

Als je gebruik maakt van onze dienstverlening dan slaan we je bedrijfsnaam, contactgegevens, NAW gegevens, e-mailadres, BTW-nummer (indien bekend) en KvK-nummer op in ons CRM-systeem om een factuur te kunnen sturen. Deze factuurgegevens delen wij ook periodiek met onze boekhouder (op grond van artikel 8 sub a, sub b en sub c Wbp).

Met wie delen we je persoonsgegevens?
Je persoonsgegevens voor inschrijving voor onze nieuwsbrief worden opgeslagen op servers van Mailchimp. Meer informatie kun je vinden in de privacyverklaring van MailChimp. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het bezoeken van deze website met Facebook om zo advertentiedoelgroepen aan te maken. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie kun je vinden in de privacyverklaring van Facebook.

Links
Op deze website tref je links aan naar websites van andere partijen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten iwds.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem worden verwijderd. De gegevens die wij gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 2 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@iwds.nl

Indien bovenstaande mogelijkheden niet voldoende worden geacht, behoud je het recht op het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijst iwds.nl je graag door naar de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding